Одитният доклад на ИА Медицински надзор“ за смъртта на Даная е

...
Одитният доклад на ИА Медицински надзор“ за смъртта на Даная е
Коментари Харесай

Майката на Даная за доклада за смъртта ѝ: 52 страници лъжи, манипулации и противоречия

Одитният отчет на ИА „ Медицински контрол “ за гибелта на Даная е цялостен с неистини и операции. Това съобщи във Facebook майката на умрялото в болница „ Пирогов “ момиче.

„ Това са 52 страници неистини, операции и несъгласия. Днес лъсна истината за българските институции, които би трябвало да проверяват и да подсигуряват правдивост “, акцентира Ани Стоянова.

Тя показва, че съгласно отчета щерка ѝ си е отишла поради главното си заболяване, а не тъй като три дни не е имало неврохирург и се е наложило тя да търси подобен в обществените мрежи.

„ В продължение на една година ние всяка седмица бяхме в ИСУЛ, с цел да се лекува нейното главно заболяване, а съгласно отчета то е било неглижирано “, уточни още майката на Даная, която не крие разочарованието си.

Тя напомня и с какви недоволства е завела момичето за обзор в болница „ Пирогов “, като оборва още няколко неистини в отчета на Министерство на здравеопазването.

„ Надявах се да има някаква правдивост, само че такава няма. Сега се пробват да убият и мен с този отчет, не че аз към този момент не съм мъртва от вътрешната страна “, споделя още Ани Стоянова.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР